2013. október 1., kedd

Rick Riordan és a megjelenési dátumok

Rick Riordan
Rick Riordan ismét jelentkezett hivatalos blogján, ahol ismét felhívta a rajongók figyelmét arra, hogy október 8-tól lesz kapható az Amerikai Egyesült Államokban, Angliában és Kanadában a Heroes of Olympus (Olimposz hősei) 4. része, a "The House of Hades" (Hádész háza). Valamint emlékeztetett mindenkit a "The House of Hades" turnéra, amiről bővebb információt itt találsz (korábban itt írtam róla): TURNÉ!

Ezen kívül Rick tájékoztatott minket arról is, hogy befejezte a munkát a "Percy Jackson’s Greek Gods" (Percy Jackson görög istenei) című könyvén, ami tulajdonképpen a klasszikus görög mítoszok elmesélése Percy szemszögéből nézve, éppen úgy, ahogy azt a Percy Jackson és az olimposziak-sorozatban megszokhattuk! Plusz kaptunk egy megjelenési időpontot is a könyvhöz, ami 2014 augusztusa! Erről a könyvről pedig itt találsz bővebb infót: Percy Jackson görög istenei

A másik nagy hír (amit amúgy eddig is tudunk), hogy 2014 októberében jelenik meg a Heroes of Olympus 5., azaz befejező része, aminek egyelőre még nincs címe!

Végül pedig azt is megosztotta velünk, hogy 2015-re van betervezve a norvég mitológiával foglalkozó vadonatúj könyvsorozatának első része! Itt még nemhogy az első rész, de még maga a sorozat sem kapott címet! 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése