2015. október 14., szerda

Novemberben érkezik az Athéné jele!

A Könyvmolyképző Márkaboltban végre bekerült az előrendelhető könyvek közé az Athéné jele. Szerencsénkre a könyv része lett az Elit könyveknek, így nem kell várnunk a hivatalos premierre, ami egyébként december 4-e lenne (más könyvesboltokban), ugyanis a kötet elit startja: NOVEMBER 3.

UPDATE: A Könyvmolyképző Facebookon azt írta, hogy az országos premier november 27-én lesz! Tehát az Elit start november 3., az országos premier pedig nem december 4-e, hanem november 27-e!

Előrendelésre fel, kattints ide: ELŐRENDELÉS
Oldalszám: 528
Kötéstípus: kemény táblás védőborítóval
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: The Mark of Athena
Fordító: Acsai Roland
ISBN: 9789633734179
Elit start: 2015.11.03
Várható megjelenés: 2015.12.04
Termékkód: 7080

Amíg a sors össze nem hozta egy robbanó szoborral, Annabeth biztos volt benne, hogy nagy meglepetés nem érheti már az életben.
Annabeth a rómaiak táborában végre megtalálja elveszett szerelmét, Percyt, de nem sokáig élvezhetik az egymásra találás örömét, mert menekülni kényszerülnek. Ráadásul Nico az óriások fogságába kerül, és már csak napjai vannak hátra… Gaia ébredezik, Annabeth-re pedig egy magányos küldetés vár: követnie kell Rómában Athéné jelét. Ami lehet, hogy a halálba vezeti…

5 megjegyzés:

  1. Az osztálytársammal informatika órán is ezt a honlapot nézzük. Reménykedünk hamarosan eljön November 3-a.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyosak vagytok! Már nem kell sokat aludni addig! :D

      Törlés
    2. Kedves Geri!
      Megtudnád mondani mikor és hol kell lenni a könyvért november 3-án?

      Törlés
    3. A könyvet online lehet előrendelni. Az Elit start azt jelenti, hogy az országban először CSAK a Könyvmolyképző webes boltjában, valamint könyvesboltjaiban lehet megvenni a könyvet. Aki előrendeli vagy Elit startkor veszi meg, sorszámozott példányt kap! December 4-től pedig minden könyvesboltban kapható lesz!

      Törlés