2015. október 18., vasárnap

Hivatalos Magnus Chase karakterképek

Megérkeztek az első Magnus Chase és Asgard istenei-karakterképek. Jól néznek ki ezek az illusztrációk. Magnus sokkal jobb ábrázolást kapott, mint amit A nyár kardja (The Sword of Summer) c. könyv borítóján láthatunk róla. Szuperek! Nektek tetszenek?





MAGNUS CHASE

Halandó anyától született és Bostonban nőtt fel, Magnus szereti a falafelt és a hosszú szabadtéri sétákat. Még jó, hiszen hajléktalanként elég sok időt tölt a szabadban.

Érdekesség: Kétbalkezes.





BLITZEN

Divatgyilkos, ami teljesen háttérbe szorítja a törpök közösségében. A takarékos vásárlás fogalmát új szintre emelte. Valójában elég magas, OKÉ?!

Érdekesség: Utálja a napfényt.





 HEARTHSTONE

Kivirágzik a napfényben. Sőt, szüksége van rá a túlélés érdekében. A bostoni telek kissé nehézkesek lehetnek a tündéknek... Ja, és tud varázsolni is.

Érdekesség: Nagyothall és ÁJNY-t használ - Álf Jelnyelvet




 
LOKI

A csaló isten bárhová tud küldeni magáról egy másolatot (illúziót), ahová csak akarja. Ő az apja Hélnek (az Alvilág királynőjének); a világkígyónak, Jörmungandrnak; valamint a nagy és gonosz farkasnak, Fenrirnek.

Érdekesség: Ő egy alakváltó.



SAMIRAH AL ABBAS

Egy másik bostoni lakos, Samirah, más néven Sam, van pár trükkje, ami segít neki átvészelni egy-egy napot. Az egyik egy hihető címlapsztori, mely lehetővé teszi számára, hogy abbahagyja a sulit, amikor a kötelesség szólítja.

Érdekesség: Vezetékneve oroszlánt jelent.





A NYÁR KARDJA

A jégből idézte meg Magnus Chase, a nyár kardja utat mutat a méltó győzelemhez. Törpök kovácsolták, ez a legélesebb penge a Kilenc világban.

Érdekesség: Először Frey (a Vánok egyike, aki a napfény és az eső felett uralkodott) tulajdona volt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése