2013. október 16., szerda

Véget ért a The House of Hades-turné

Rick Riordan nagyjából 11 órával ezelőtt Twitteren üzent követőinek, hogy 2013. október 15-én véget ért a The House of Hades-turné, amin a szerző a Heroes of Olympus-sorozatának negyedik részét promóciózta. Továbbá köszönetet mondott mindenkinek, aki elment a turné valamelyik állomására.

Elárulta még azt is, hogy a turnén 10.000-nél is több példányát dedikálta a Hádész házának, valamint a turné helyszíneire több mint 8.000 rajongó ment el összesen! Ezek azért nem kis számuk, valljuk be! Le a kalappal Rick Riordan előtt!

Lássuk, az előző - hasonló témájú - bejegyzésem óta mik történtek kedvenc szerzőnkkel a turné alatt:
  • Október 11. - (A Washington-i Wilson High School-ban tartott állomásról már közöltem képeket ITT, ez a kettő azóta érkezett!)



  • Október 12. - St. Luis Public Library nevű könyvtárban, St. Luis-ban ismét telt ház volt:

  • Október 13. - A Nashville-i The War Memorial nézőtere is megtelt a Southern Festival of Books fesztivál keretein belül, ahol 1500-an voltak:


  • Október 14. - A Houston-i Blue Willow Bookshop könyvesboltba érkezett a turné. Erről az állomásról csak egy kulisszák mögötti képet osztott meg Riordan, amin kollégája, Seal látható:

  • Október 15. - A turné utolsó napja St. Paul-ban! Ezen állomás a Minnesota Public Radio's Fitzgerald Theater-ben kapott helyet, ahol a színpad mögötti falra Rick dedikált, mint ahogyan azt előtte többen is megtették:

A hotelben, ahol megszállt, új könyvének tiszteletére ilyen nyalánkságokkal lepték meg őt a szálloda dolgozói:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése