2013. április 2., kedd

Az InterCom Magyarország a Szörnyek tengeréről

A mai napon válaszolt korábbi megkeresésemre az InterCom Magyarország egyik munkatársa. Levelemben a film magyarországi bemutatójáról és a szinkronos előzetesről érdeklődtem. Válaszuk, úgy gondolom, eléggé kielégítő (bár nem tartalmaz olyan információt, amiről mi még nem tudnánk). Levelükben a film magyar címe így szerepel: Percy Jackson - A szörnyek tengere. Annak idején a "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief" magyar címe így debütált: "Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak". (Az a fránya "a" amikor kellene: nincs ott; amikor nem kellene: ott van.)
Mindenesetre érdemes a következő honlapokon tartani a szemünk: az InterComHun YouTube és Facebook oldala! A kiadó Facebook oldalán hamarosan több információ is érkezik a filmmel kapcsolatban.


Az InterCom válaszát a folytatásra kattintva lehet elolvasni!

"Köszönjük a megkeresést!
Örömmel írjuk, hogy a tervek szerint augusztus közepén nálunk is bemutatásra kerül a Percy Jackson – A szörnyek tengere című film. A magyar előzetesre egyelőre várni kell, de amint elkészül, elérhető lesz az InterCom YouTube csatornáján.

Kövesse figyelemmel a Facebook.com/MozICom oldalát is, ahol hamarosan még több információt is napvilágra kerül. J

Üdvözlettel:
InterCom"

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése